EXPRESIMOBILIAR este o societate comercială care are în spate o echipă cu experienţă în domeniul imobiliar atât la nivel local cât şi naţional, fiind activi din 2004. Obiectivul nostru de activitate se axează pe acordarea de servicii imobiliare complete şi profesionale.

  1. CONSULTANŢĀ IMOBILIARĀ

Departamentul nostru de Consultanţă oferă clienţilor noştri, atât persoane juridice cât şi persoane fizice, o gamă variată de servicii de consultanţă cu privire la exploatarea şi managementul de proprietăţi imobiliare, incluzând:

–  Evaluarea proiectelor de dezvoltare a proprietăţilor;

–  Cercetarea pieţei locale (cerere şi ofertă);

–  Determinarea celei mai bune utilizări;

–  Studii de dezvoltare şi fezabilitate.

Prin excelenţă, serviciul de consultanţă imobiliară este un serviciu personalizat. Dar dincolo de aceasta, noi construim o relaţie de durată cu clienţii noştri, dublată şi de o strânsă legătură interumană, pentru că atunci când există un istoric al unor reuşite comune, premisele unor succese viitoare sunt şi mai mari.

  1. STUDIU DE PIAŢĀ ŞI EVALUĀRI

 EXPRESIMOBILIAR  are ca ramură de activitate evaluarea proprietăţilor de pe piaţa imobiliară, având ca scop bine definit estimarea valorii de piaţă a unei proprietăţi la o anumită dată, şi atrage după sine aplicarea raţionamentului profesional şi obiectiv al expertului evaluator.

Evaluarea imobiliară are ca principal subiect de discuţie stabilirea valorii de piaţă, cât şi rentabilitatea unui bun imobil ca valoare de investiţie. Procesul în sine, indiferent de categoria de evaluări imobiliare la care facem referire, se concretizează prin raportul de evaluare al proprietăţii respective, urmărind următorii paşi:
– Inspecţia Tehnică şi Juridică a proprietăţii de către expertul evaluator;
–     Centralizarea tuturor datelor şi informaţiilor referitoare la proprietatea de inspectat, precum şi a celorlalte proprietăţi din piaţă la data respectivă;

  • Elaborarea Raportului de Evaluare a proprietăţii care face obiectul analizei de caz.

În concluzie, EXPRESIMOBILIAR este partenerul şi prietenul dumneavoastră expert, pe care puteţi sa-l consultaţi fie pentru realizarea unui proiect imobiliar concret, oricât ar fi el de complex, fie pentru alegerea unor investiţii sau plasamente imobiliare de succes.

3. ASISTENŢA JURIDICĀ ŞI NOTARIALĀ

Întocmirea contractului de prestări servicii pentru ofertă sau cerere. Întocmirea dosarului ofertei din care să reiasă clar situaţia juridică a imobilului şi garantarea acestor acte în faţa potenţialului cumpărător.

4. ÎNTOCMIRE DOCUMENTAŢII CADASTRALE

Lucrările de cadastru se fac cu scopul de a furniza celor interesaţi date reale şi complete despre imobile. Acestea contribuie la reglementarea situaţiei juridice a proprietăţilor şi înscrierea lor în cartea funciară.

5. INTERMEDIERE TRANZACŢII IMOBILIARE

Vechimea agenţilor noştri pe piaţa imobiliară şi profesionalismul lor i-au făcut cunoscuţi printre cei care au achiziţionat sau au închiriat imobile. Prin urmare, orice cerere din domeniul imobiliar care vine din partea d-voastră stimaţi clienţi, o satisfacem în timp optim şi cu mult profesionalism.

EXPRES IMOBILIAR va sta la dispoziţie oferind servicii de calitate în domeniul imobiliar: expertize şi evaluări imobiliare efectuate de personal calificat, cu experienţă şi profesionalism. Compania noastră vă oferă servicii prompte în tranzacţii, vânzări – închirieri apartamente, case, vile, spaţii comerciale, spaţii birouri şi terenuri. Suntem o companie recunoscută pe piaţa imobiliară din România. Noi verificam constant daca produsele şi serviciile oferite aduc satisfacţii beneficiarilor, dacă sunt perfect adaptate cerinţelor acestora şi dacă răspund fidel aşteptărilor lor.

Interior design: Big modern Bedroom
locatie

Locația proprietății dumneavoastră e foarte importantă, de aceea noi verificăm constant dacă produsele şi serviciile oferite aduc satisfacţii beneficiarilor, dacă sunt perfect adaptate cerinţelor acestora şi dacă răspund fidel aşteptărilor lor. Acordăm o atenţie deosebită instruirii personalului nostru pentru garantarea unei maxime satisfacţii în utilizarea serviciilor.

securitate

Siguranța, promptitudinea, profesionalismul, seriozitatea şi nu în ultimul rând preţurile accesibile reprezintă baza fundamentală a serviciilor noastre, astfel încât clienţii noştri, să fie, în final, mulţumiţi.Oferim produse de calitate şi servicii complete la standarde europene folosind tehnici moderne, materiale de calitate şi o echipă de profesionişti bine pregătită.

servicii

Fidelitatea este baza pe care ne construim relaţiile cu partenerii, clienţii şi colaboratorii noştri, pasiunea cu care ne ducem la bun sfârşit toate proiectele, modul în care dăm viaţă ideilor şi dorinţelor dumneavoastră de avea o casa. În plus proprietarul va beneficia si de servicii de consultanta gratuita, de anumite sfaturi primite de la consultantii nostrii care, il vor putea ajuta sa vandă mai repede si în conditii mai bune.

background-banner-slider